Μηχανήματα διαλογής TOMRA

H TOMRA προσφέρει μία ευρύ γκάμα μηχανημάτων διαλογής βασισμένα σε αισθητήρες σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων σήμερα.

Η ΤOMRA προσφέρει επίσης μηχανήματα για ποικίλες εφαρμογές τροφίμων, από νωπό ολόκληρο προϊόν μέχρι επεξεργασμένο φαγητό.

Πρόκειται για έξυπνες επενδύσεις, εφόσον τα μηχανήματα της ΤΟΜRA
  • Αυξάνουν τη παραγωγή , καθώς μειώνουν τις απώλειες
  • Ελαχιστοποιούν την κατανάλωση ενέργειας και χημικών
  • Αυξάνουν την παραγωγή με διαλογή μεγάλης χωρητικότητας
  • Παρέχουν υψηλή ποιότητα τροφίμων
  • Διασφαλίζουν την ασφάλεια των τροφίμων των καταναλωτών

Blizzard

Η μηχανή διαλογής Blizzard με ελεύθερη πτώση και κάμερα είναι η πιο ιδανική και οικονομικά αποτελεσματική μηχανή διαλογής τροφίμων για τη βιομηχανία επεξεργασίας (κατεψυγμένων) λαχανικών και φρούτων IQF.

FPS

Το Field Potato Sorter, FPS, είναι ένα μηχάνημα για άπλυτες πατάτες, αφαιρώντας χώμα, πέτρες και ξένα σώματα.

Genius™

Η μηχανή διαλογής Genius ™ χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό διαφόρων τεχνολογιών διαλογής για την κάλυψη των υψηλών απαιτήσεων ασφαλείας στη βιομηχανίας τροφίμων και των παραγωγών.

TOMRA 3A

Με την υψηλότερη χωρητικότητα στην αγορά, το TOMRA 3A είναι ο πιο ανθεκτικός, αξιόπιστος και οικονομικός διαλογέας που διατίθεται για τους παραγωγούς. Κατασκευασμένο για να διαρκεί, είναι μια αποτελεσματική, ανθεκτική και ισχυρή λύση μείωσης της εργασίας που αναπτύχθηκε ειδικά για να παρέχει απαράμιλλη αφαίρεση ξένων υλικών και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις συγκομιδής. Εύκολο στην εγκατάσταση, τη χρήση και τη συντήρηση, ταιριάζει για καθαρισμό και διαλογή της συγκομιδής και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους.

TOMRA 3C

Μετά από χρόνια συνεργασιών, η τεχνολογία laser εισάγεται στην αγορά μηχανημάτων διαλογής με το TOMRA 3C. Αντιμετωπίζοντας τις καθημερινές σας προκλήσεις σε διαλογή σπόρων, κόκκων, φασολιών, οσπρίων και ξηρών καρπών, η βέλτιστη και αξιόπιστη απόδοση του διαλογέα διασφαλίζει ότι τα προϊόντα σας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα για την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων. Κάθε στοιχείο έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την ευκολία χρήσης του μηχανήματος.

Halo

Το Halo είναι μια λύση διαλογής για διάφορα φρούτα και λαχανικά. Είναι ένα μηχάνημα υψηλής απόδοσης που ταξινομεί ανάλογα το μέγεθος και τη ποιότητα, με αποτέλεσμα τη διασφάλιση και βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων.

Helius™

Το Helius™ είναι ένα μηχάνημα διαλογής για ελεύθερη πτώση των προϊόντων με χρήση οπτικών μέσων για πληθώρα εφαρμογών. Τα αποξηραμένα προϊόντα ωφελούνται από το Helius™ της TOMRA, επειδή ειδικεύεται στη διαλογή προϊόντων όπως σπόροι, ρύζι, ξηροί καρποί, δημητριακά και πολλά άλλα.

Ixus™ Bulk

Εφαρμόζοντας τη τεχνολογία X-ray και απεικόνισης στα τρόφιμα, αφαιρούνται μέταλλα, πέτρες, γυαλί, πλαστικά υψηλής πυκνότητας κ.λπ.

NFM

Το μηχάνημα διαλογής NFM είναι ένα ανθεκτικός και αξιόπιστος διαλογέας που είναι αποτελεσματικός στη διαλογή βάσει χρώματος και ξένων σωμάτων.

Nimbus

Με συνδυασμό ποικίλων τεχνολογιών διαλογής , το Nimbus για ελεύθερη πτώση των προϊόντων είναι η απάντηση στις συνεχώς υψηλές απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και των παραγωγών.

Nimbus BSI

Το Nimbus BSI είναι μια πραγματική ανακάλυψη για την επεξεργασία ξηρών καρπών, κόκκων, σπόρων, αποξηραμένων φρούτων και ζωοτροφών.

Sentinel II

Ο διαλογέας Sentinel II έχει σχεδιαστεί για τη διαλογή πολλών εφαρμογών σε τρόφιμα και συνήθως στη βιομηχανία επεξεργασίας ντομάτας, ροδάκινων και πατατών. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία φωτιστικών οπτικών μέσων και ανίχνευσης, το Sentinel II ξεπερνά τους ανταγωνιστές του όσον αφορά την απόδοση του στη διαλογή, τη παραγωγικότητα, τις τεχνικές προδιαγραφές και την ανθεκτικότητα. Το Sentinel II αυξάνει την παραγωγικότητα λόγω του μεγάλου πλάτους της μηχανής.

TOMRA 5A

Ο διαλογέας TOMRA 5B εξασφαλίζει πάνω από 98% αφαίρεση ξένων σωμάτων, ποιοτικό έλεγχο και αποφλοίωση . Έχοντας την υψηλότερη παραγωγικότητα στη βιομηχανία, η συγκεκριμένη διαλογή πατάτας αυξάνει σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας και παραγωγικότητας.

TOMRA 5B

Ο διαλογέας TOMRA 5B εγγυάται τη βέλτιστη διαλογή των προϊόντων σας, από λαχανικά και πατάτες έως φυλλώδη προϊόντα. Σας βοηθά να πληροίτε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Zea

Το ZEA είναι διαλογέας τροφίμων βασισμένος σε αισθητήρες για παραγωγούς σπόρων καλαμποκιού για διαλογή/διαχωρισμό του φλοιού, των ελαττωματικών προϊόντων, κάποιου προϊόντος με ασθένεια και το μέγεθος. Είναι το ιδανικό εργαλείο απόδοσης, ποιότητας και μείωσης κόστους για τους παραγωγούς, όπου η παραγωγή, ο φλοιός και τα ελαττωματικά προϊόντα είναι κρίσιμα. Είναι ένα μηχάνημα χαμηλού κόστους , το οποίο έχει κατασκευαστεί για να διαρκέσει.