Η Sokołów S.A. Group είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες επεξεργασίας κρέατος στη Πολωνία. Το εργοστάσιο τους στο Czyżew πλέον χρησιμοποιεί τέσσερα μηχανήματα X-ray της Mekitec για να διασφαλίσουν ότι τα τρόφιμά τους είναι κατάλληλα για κατανάλωση.
Η παραγωγή τροφίμων είναι μία αρκετά δύσκολη διαδικασία και οι εταιρείες χρειάζεται να ακολουθούν συγκεκριμένες διαδικασίες ασφαλείας για τον εντοπισμό ξένων σωμάτων στα προϊόντα. Αυτά τα ξένα σώματα δεν περιορίζονται μόνο σε μέταλλα αλλά μπορεί να είναι και άλλα υλικά, όπως πλαστικό και γυαλί. Η Anna Wierznowska δουλεύει στη Sokołów S.A. Group σαν επικεφαλής στο τμήμα συσκευασίας και βλέπει την αξία των μηχανημάτων Mekitec καθημερινά.
-Η εγκατάσταση του μηχανήματος έγινε χωρίς να εμποδίσει τη σωστή λειτουργία της παραγωγής. Τώρα είμαστε ικανοί να εντοπίσουμε όχι μόνο μέταλλα, αλλά και άλλα ξένα σώματα στα προϊόντα μας. Είναι αρκετά απλά στη χρήση τους, λέει υπερήφανα.

Συμπαγές σχήμα  – Μεγάλα οφέλη

Ο Sebastian Bownik είναι διευθυντής του τεχνικού και εμπορικού τμήματος στη Logopak East Sp. z o.o.  Μετά από συνεργασία 5 χρόνων με τη Mekitec είναι ενθουσιασμένος σχετικά με τις δυνατότητες των μηχανημάτων X-ray που προσφέρουν στην βιομηχανία.

  • Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των μηχανημάτων X-ray της Mekitec στη συγκεκριμένη επιχείρηση είναι το συμπαγές σχήμα τους και το γεγονός ότι δεν ανιχνεύουν μόνο μέταλλο, λέει ο Bownik.
  • Τα μηχανήματα ανίχνευσης χρειάζονται ώστε οι πελάτες να είναι σίγουροι ότι δεν θα βρουν ξένα σώματα στα τρόφιμα που καταναλώνουν. Είναι θέμα ασφάλειας , λέει συνεχίζοντας.

 

Επενδύσεις που θα αποπληρωθούν

H Wierzbowska και ο Bownik συμφωνούν ότι τα μηχανήματα X-ray της Mekitec αξίζουν για να επενδύσει κάποιος σε αυτά.

  • Οι εταιρείες νοιάζονται ώστε οι άνθρωποι να καταναλώνουν ασφαλή τρόφιμα. Τους ενδιαφέρει το όνομα τους. Επιθυμούν να προστατέψουν και τα δύο. Επίσης, η ανάκληση παρτίδων προϊόντων τους από την αγορά είναι μια αρκετά κοστοβόρα διαδικασία , λέει ο Bownik συνοψίζοντας.
  • Επιθυμούσαμε κάτι το οποίο να είναι αξιόπιστο, αποδοτικό και εύκολο στη χρήση. Αυτό το βρήκαμε στη Mekitec, καταλήγει η Wierbowska.