Στα πλοία, στις εξέδρες γεώτρησης και στα ναυπηγεία η διαχείριση των χαρτοκιβωτίων και των πλαστικών είναι μία πρόκληση λόγω του περιορισμένου χώρου και των διάφορων περιοριστικών διατάξεων MARPOL για την απόρριψη των σκουπιδιών στη θάλασσα.

Το πρόβλημά σας σήμερα
Παραλαμβάνετε και ξεπακετάρετε αγαθά, τα οποία τα έχετε προμηθευτεί μέσα σε χαρτοκιβώτια ή πλαστικές συσκευασίες, για παράδειγμα ανταλλακτικά και διάφορα είδη φαγητού. Η έλλειψη χώρου είναι ένα πρόβλημα και δεν σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα απορρίμματα σε μεγάλους κάδους όπως γίνεται στη στεριά.

Η λύση σας για το αύριο

Αν εγκαταστήσετε μία πρέσα μπορείτε να συμπιέσετε τα απορρίμματά σας (χαρτοκιβώτια, πλαστικά, μπουκάλια PET, κ.α.) μέχρι και 90%.

Έχουμε αναπτύξει ειδικά για εσάς ένα πρόγραμμα για πρέσες που απευθύνονται σε ναυτιλιακές εταιρείες και είναι ειδικά σχεδιασμένες για κρουαζιερόπλοια, φορτηγά πλοία, θαλάσσιες εξέδρες γεώτρησης και ναυπηγεία συνδυάζοντας το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας και αξιοπιστίας. Αυτές οι πρέσες έχουν μία συμπαγή σχεδίαση και είναι εύκολες στη λειτουργία τους.

Τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν είναι:

Συμπίεση των απορριμμάτων μέχρι και 90%.
Περισσότερο ελεύθερο χώρο και νοικοκυρεμένες εγκαταστάσεις
Μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τις μπάλες στην ακτή πάνω σε παλέτες
Εναρμονίζεστε με τις περιοριστικές διατάξεις MARPOL 73/78 Annex V.

Η εταιρία μας ΙΝΤΕΚΟ ΕΠΕ, έχοντας μεγάλη πλέον εμπειρία στον ναυτιλιακό τομέα, μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης λύσης για την διαχείριση των απορριμμάτων σας πάνω στο πλοίο.

Leave a Comment