Διαμορφωτές χαρτοπεριεκτών

Αξιοπιστία, το πιο αξιόπιστο και συμπαγές μηχάνημα στην αγορά.
Οι διαμορφωτές χαρτοπεριεκτών διαχειρίζονται συσκευασίες από συμπαγές χαρτί και χαρτόνι. Η σταθερή και αποδεδειγμένη κατασκευή πλαισίων και η πολυετής εμπειρία της Lundgrens καθιστούν τη μηχανή εξαιρετικά σταθερή και αξιόπιστη. Επιπλέον, ο χώρος τοποθέτησης των χαρτοπεριεκτών βρίσκεται στο πίσω μέρος του μηχανήματος και μπορεί να γεμίσει εύκολα κατά τη διάρκεια της παραγωγής.
Οι διαμορφωτές χαρτοπεριεκτών είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε διαφορετικά μεγέθη συσκευασίας με αυτόματη τροφοδοσία.
Τα 3 βασικά μοντέλα είναι τα TF12, 15 και 18 , τα οποία σας προσφέρουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις ανοιχτών χαρτοπεριεκτών.

” Ένας εργονομικός διαμορφωτής χαρτοπεριεκτών που επιλέγει απευθείας από την παλέτα. “

Ασφαλής και συμπαγής κατασκευή.

Το μηχάνημα ανασηκώνει, διπλώνει και σφραγίζει τα χαρτόνια που διαμορφώνονται σε χαρτοπεριέκτες. Αυτό το μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας διαθέτει χώρο παλέτας με μηχανισμό ανύψωσης και buffer. Τα χαρτόνια συλλέγονται από την παλέτα στο buffer και από εκεί μεταφέρονται στο κυρίως μηχάνημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν αλλαγές παλετών χωρίς διακοπή της παραγωγής.

Ιδανικό για: Γραμμές μηχανών για αρτοποιεία, βιομηχανία σνακ κ.λπ.