Τώρα το προσωπικό μπορεί να αφοσιώνεται στο να εξασφαλίζει την άψογη φιλοξενία αντί να διαχειρίζεται τα απορρίμματα.

Η αλυσίδα ξενοδοχειακών μονάδων MITSIS HOTELS προμηθεύτηκε διψήφιο αριθμό πρεσών Β4 για τα πολυτελή ξενοδοχεία της βελτιώνοντας τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων και την ίδια στιγμή μείωσαν το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων.

MITSIS HOTELS

Οδηγούμενη από τη βασική της επιθυμία, να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης στους πελάτες της , η Διοίκηση των ξενοδοχείων ήθελε μια λύση, όπου θα απλοποιούσε και θα βελτίωνε τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων.

Ανακυκλώσιμα υλικά, όπως χαρτοκιβώτια και πλαστικά φιλμ αποθηκεύονταν σε κάδους εκτός κτιρίων και συλλέγονταν χύμα αρκετές φορές ανά εβδομάδα.

Baler B4 – BRAMIDAN

Η Διοίκηση του Ομίλου επέλεξε να εγκαταστήσει την πρέσα Bramidan B4 για να συμπιέσει τα ανακυκλώσιμα υλικά σε όλα τα ξενοδοχεία της. Οι πρέσες είναι εύκολες στην χρήση, χρειάζονται πολύ λίγο χώρο και χρειάζονται μια απλή μονοφασική πρίζα. Αυτό μαζί με την ποιοτική υποστήριξη από την ΙΝΤΕΚΟ κάνει τις πρέσες κατάλληλες για ξενοδοχεία και εστιατόρια με μικρούς και περιορισμένους χώρους μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις.

Η συμπίεση των ανακυκλώσιμων υλικών αποδείχθηκε ότι έχει σημαντικά πλεονεκτήματα. Επιπρόσθετα, περιόρισε τον πολύτιμο χρόνο του προσωπικού και απελευθέρωσε τον χώρο για καθαρότερο εργασιακό περιβάλλον, τα ξενοδοχεία επίσης, είχαν μειωμένο κόστος στη συλλογή απορριμμάτων ενώ ο ενοχλητικός ήχος που συσχετιζόταν με το πέρασμα των φορτηγών που περισυνέλλεγαν τα απορρίμματα περιορίστηκε αισθητά.

Η ΙΝΤΕΚΟ, έχοντας μεγάλη πλέον εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα αλλά και στον τομέα της εστίασης, μπορεί να σας βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης λύσης για την διαχείριση των απορριμμάτων σας στις εγκαταστάσεις σας.


Για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να μας βρείτε

  • Στενημάχου 18,Κιλκίς, 61100 | Τηλ: 23410-22288
  • Λεωφ. Γέρακα 75, Γέρακας Αττικής 15344 | Τηλ: 210-8101130

Email: sales@inteko.gr  / info@inteko.gr

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας!